Zoek

Handbalclub neemt afscheid van voorzitter Jurgen Van Beveren

Dendermonde – Handbalclub Dendermonde wordt voortaan geleid door Luc Peersman. Hij volgt Jurgen Van Beveren op. Kris Borms en Ivan Segers blijven op post als respectievelijk secretaris en penningmeester. Jelle Biva wordt ondervoorzitter. Willem Willems neemt de evenementen voor zijn rekening en Jo Bytebier wordt de sportief verantwoordelijke. Peter De Swaef zal de sponsoring opvolgen. Jurgen Van Beveren blijft lid van het bestuur samen met Hans Van Gaver, Jelle Van Brempt, Manu Haffner, Nicky Allaert en Ilva Teirlinck. Steffen Baert verlaat het bestuur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie