Handbalclub neemt afscheid van voorzitter Jurgen Van Beveren

Dendermonde – Handbalclub Dendermonde wordt voortaan geleid door Luc Peersman. Hij volgt Jurgen Van Beveren op. Kris Borms en Ivan Segers blijven op post als respectievelijk secretaris en penningmeester. Jelle Biva wordt ondervoorzitter. Willem Willems neemt de evenementen voor zijn rekening en Jo Bytebier wordt de sportief verantwoordelijke. Peter De Swaef zal de sponsoring opvolgen. Jurgen Van Beveren blijft lid van het bestuur samen met Hans Van Gaver, Jelle Van Brempt, Manu Haffner, Nicky Allaert en Ilva Teirlinck. Steffen Baert verlaat het bestuur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord