Search

Reuze-Club-Barbecue op 30 augustus

Sint-Gillis – Zaterdag 30 augustus plant Rugbyclub Dendermonde zijn eerste Reuze-Club-Barbecue op zijn terrein aan de Van Langenhovestraat in Sint-Gillis.

“Zoals jullie ondertussen wel al weten zal op de plaats van het huidig clubhuis de nieuwe accommodatie van de Dendermonds Rugbyclub verrijzen. Na 20 jaar wordt het immers tijd voor uitbreiding, verbetering en een blik naar de toekomst, waarin DRC op zijn manier geschiedenis wil schrijven voor het Dendermondse en Vlaamse Rugby”, zegt Gert Van den Steen namens de club.

“Maar dit ambitieuze project moet ook gefinancierd geraken natuurlijk! We onderhouden wel goede relaties met de stad Dendermonde, het Vlaams Gewest, de provincie Oost-Vlaanderen en het bedrijfsleven in Vlaanderen maar we zijn dus wel genoodzaakt ook andere bronnen van inkomsten aan te boren om onze nieuwbouw te kunnen financieren. Op zaterdag 30 augustus van 16 tot 20 uur plannen we ons eerste groot initiatief: een Reuze-Club-barbecue met een maximum van 1000 personen!”

Volwassenen betalen 16 euro en kinderenmenu’s kosten 10 euro. Reserveren kan via gert.van.den.steen@telenet.be of 0476 36 16 25.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie