Sas blijft ook na 28 augustus afgesloten

Dendermonde – De grote hoogtekraan die staat opgesteld ter hoogte van de woningen aan Sas 13, 14 en 15 zal tussen 23 tot 28 augustus worden afgebroken zodat de historische ommegang Katuit een veilige doorgang heeft. “In tegenstelling tot eerdere berichten wordt de kraan na 28 augustus opnieuw geplaatst en zal de straat opnieuw worden afgesloten. De wegomlegging zal worden toegepast tot zolang de kraan aanwezig blijft, vermoedelijk 6 maanden”, laat het stadsbestuur weten. “Een omleidingroute geldt vanaf de Ridderstraat via de Emiel Van Winckellaan, Zwarte Zustersstraat, Sas, Prudens Van Duysestraat naar de Kerkstraat.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord