Zoek

Sas blijft ook na 28 augustus afgesloten

Dendermonde – De grote hoogtekraan die staat opgesteld ter hoogte van de woningen aan Sas 13, 14 en 15 zal tussen 23 tot 28 augustus worden afgebroken zodat de historische ommegang Katuit een veilige doorgang heeft. “In tegenstelling tot eerdere berichten wordt de kraan na 28 augustus opnieuw geplaatst en zal de straat opnieuw worden afgesloten. De wegomlegging zal worden toegepast tot zolang de kraan aanwezig blijft, vermoedelijk 6 maanden”, laat het stadsbestuur weten. “Een omleidingroute geldt vanaf de Ridderstraat via de Emiel Van Winckellaan, Zwarte Zustersstraat, Sas, Prudens Van Duysestraat naar de Kerkstraat.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie