Zoek

Acrobatische sportshow op Grote Markt opent voor historische stoet

Dendermonde – Het gespecialiseerd evenementenbureau Skillz Nation werd dit jaar geëngageerd om op donderdag 28 augustus het voorprogramma van Katuit samen te stellen. De ‘Urban Arts Show’ duurt 25 minuten en bestaat uit verschillende topacts.

“Team Insane, het vijfkoppige team van bmx-ers, skaters en free-runners, brengt technische en spectaculaire hoogstandjes op de moeilijkste hindernissen. Touwtje springen, maar dan in een razendsnelle combinatie van hip hop dans, acrobatie, gymnastiek en breakdance moves, dat is wat u mag verwachten van DDF Crew. Zij zijn het enige professionele double dutch team in Europa. De grootste en spectaculairste show is zonder twijfel de ‘Acrobatic Dunking Show’ van de Dunking Devils, een echte wereldtopper binnen hun genre. Tussen de acrobatische sportshows door, trakteert het knotsgekke trio van Beng! het publiek op een combinatie van percussie, beweging en visuele humor”, aldus de persmededeling.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie