Zoek

Leer gratis duiken in oktober

Lebbeke – Wil je weten hoe het is om onder water te ademen en hoe het voelt om bijna gewichtloos door het water te zweven? De Lebbeekse duikclub Explorer Divers biedt je de kans! “Tijdens de maand oktober kan je gratis deelnemen aan onze trainingen. We besteden dan extra aandacht aan iedereen die de duiksport wil leren kennen en doen oefeningen om de basisvaardigheden aan te leren. We zorgen voor een duikuitrusting”, aldus de clubleiding. Afspraak elke dinsdag van oktober van 21 tot 22 uur in het zwembad van Lebbeke. Inschrijven kan tot en met woensdag 1 oktober. Meer informatie: www.explorerdivers.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie