Search

Rudy Van Megroot verlaat volwassenonderwijs

Dendermonde – CVO Leerstad Volwassenenonderwijs neemt afscheid van directeur Rudy Van Megroot. Hij bouwde de voorbije 17 jaar de organisatie uit tot een gevestigde waarde in de Vlaamse wereld van het volwassenenonderwijs.

Toen Rudy Megroot eind juni 1997 als kersverse directeur aantrad, had het centrum ongeveer 900 cursisten en lesplaatsen in Lokeren, Hamme en Dendermonde. Vorig cursusjaar was dat aantal gegroeid tot 7.642 inschrijvingen en werd les gegeven op 22 plaatsen in Lokeren, Dendermonde, Aalst, Hamme, Zele, Lebbeke, Dendermonde, Laarne, Wetteren en Geraardsbergen. Bovendien richtte Leerstad de voorbije jaren ook heel wat nieuwe opleidingen in.

Rudy Megroot zal zich voortaan verder inzetten voor de mensen van zijn gemeente Moerbeke-Waas als OCMW-voorzitter en schepen van sociale zaken. Hij wordt opgevolgd door Manuela de Plucker die al jarenlang adjunct-directeur was bij CVO Leerstad en er zo haar sporen al meer dan wie ook verdiende. Ze is meteen al een oude gekende voor de talrijke cursisten en het 160 personeelsleden sterke team.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie