Zoek

Wushu atleten pakken vijf medailles

Dendermonde – Het Vlaams Wushu Instituut nam vorig weekend deel aan het Open Nederlandse Wushu Kampioenschap in Oirsbeek en behaalde liefst vijf medailles. Topatleet Amin Janmohammadi behaalde zilver in het koninginnennummer Chang Quan, de ‘lange vuist’-techniek, tegen een uitgebreid internationaal deelnemersveld. Jelle Vlaeminck nam goud voor ‘de stok’-techniek en brons voor ‘de blote vuist’-stijl mee huiswaarts. Robin Van Overloop behaalde een zilveren medaille voor Taijiquan. Charlotte Vermeulen werd bij de kids derde voor ‘de blote vuist’-techniek. Een puike prestatie van het Vlaams Wushu Instituut, de Dendermondse Wushu club.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie