Wushu atleten pakken vijf medailles

Dendermonde – Het Vlaams Wushu Instituut nam vorig weekend deel aan het Open Nederlandse Wushu Kampioenschap in Oirsbeek en behaalde liefst vijf medailles. Topatleet Amin Janmohammadi behaalde zilver in het koninginnennummer Chang Quan, de ‘lange vuist’-techniek, tegen een uitgebreid internationaal deelnemersveld. Jelle Vlaeminck nam goud voor ‘de stok’-techniek en brons voor ‘de blote vuist’-stijl mee huiswaarts. Robin Van Overloop behaalde een zilveren medaille voor Taijiquan. Charlotte Vermeulen werd bij de kids derde voor ‘de blote vuist’-techniek. Een puike prestatie van het Vlaams Wushu Instituut, de Dendermondse Wushu club.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord