Tekenen en kleuren is opnieuw hip

Sint-Gillis – Wie graag tekent of kleurt – tegenwoordig hip voor alle leeftijden! – kan elke woensdagnamiddag van 13.30 tot 16.00 uur terecht in lokaal dienstencentrum De Zonnebloem in Sint-Gillis. Hugo d’Haen, oud leraar plastische opvoeding, is er elke week paraat voor begeleiding op vraag en op maat van de deelnemers. Ieder brengt zijn eigen materiaal mee. De deelname bedraagt 1 euro, koffie inbegrepen, of een stempel op de activiteitenkaart van de Zonnebloem. Meer informatie: 052 25 19 30.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie