Atheneum zoekt oud-leerlingen

Dendermonde – De reünie van oud-leerlingen van het Atheneum in Dendermonde wordt een jaarlijkse gewoonte. Dit jaar blaast de school verzamelen op vrijdag 10 oktober. Net zoals bij de twee vorige edities worden een paar specifieke afstudeerjaren uitgenodigd. “Voor deze editie worden de leerlingen die afstudeerden in 1954, 1964, 1969, 1974, 1979, 1984, 1989, 1994, 1999, 2004 en 2009 gevraagd. Zij zijn jubilarissen dit jaar”, verduidelijkt organisator Tim Aga. Elke keer alle oud-leerlingen uitnodigen lijkt onhaalbaar, vandaar dat de school voor deze formule kiest. “Van heel wat ex-KA’ers beschikken we over adresgegevens, maar lang niet van iedereen. Zeker als je wat verder terug in de tijd gaat, is het niet altijd eenvoudig om de mensen te contacteren”, zegt Aga. Om dit op te lossen creëerde de school een elektronisch platform waar iedere oud-leerling zich kan registreren. Zij die tot een jubileumjaar behoren, kunnen meteen inschrijven via dezelfde site.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord