Lebbeekse celliste brengt concerto

Lebbeke – Op donderdag 16 oktober speelt Siska Verhas, leerlinge cello in de klas van Wouter Vercruysse aan de Academie in Lebbeke, het celloconcerto van Saint-Saens in het Conservatorium in Brussel. Ze wordt begeleid door de Brussels Symphonietta o.l.v. Lus Bartholomeus. “Het is op uitnodiging van dit orkest dat zij dit prachtige concerto mag brengen op deze unieke locatie. Een hele eer voor Siska, haar leerkracht Wouter en onze academie”, aldus Christine De Greef van de Lebbeekse academie.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie