Zoek

Oplossing voor parkeerproblemen bij kermis in Lebbeke

Lebbeke – Foorkramers kunnen hun wagens voortaan parkeren aan de watertoren in Lebbeke. “Het is een steeds weerkerend probleem wanneer de foorkramers zich voor zowel de septemberkermis als de kermis met Pasen in Lebbeke moeten parkeren. De foorkramers moeten hun vrachtwagens dan parkeren in de Flor Hofmanslaan, wat heel wat parkeerperikelen met zich meebrengt en voor overlast bij de andere weggebruikers zorgt. De zware vrachtwagens staan dan immers ofwel gedeeltelijk op de rijweg ofwel op het fietspad”, aldus gemeenteraadslid Gunther Buggenhout (Vlaams Belang).

“Bij de jongste kermis stonden niet minder dan 14 vrachtwagens fout geparkeerd en werd door de lokale politie voor elk van hen proces verbaal opgemaakt. Om ongelukken te vermijden moest er voor Vlaams Belang dan ook dringend een verkeersveilige oplossing komen. En die is er nu.”

Op vraag van gemeenteraadslid Gunther Buggenhout (Vlaams Belang) zegde burgemeester Saeys toe dat vanaf de volgende kermis de vrachtwagens van de foorkramers aan de watertoren zullen kunnen parkeren. De vrachtwagenparking zal daar speciaal voor de foorkramers worden vrijgehouden zodat zij op een veilige en correcte manier kunnen parkeren.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie