Zoek

Korfbal ook voor jongeren met verstandelijke beperking

Appels – Appels Korfbalclub start met een G-Korfbal-afdeling. “Met onze nieuwe afdeling richten we ons in eerste instantie tot jongeren en jongvolwassenen, jongens en meisjes, met een verstandelijke beperking, opleidingsvorm 1 en 2”, meldt Reinout Remmery van Appels Korfbalclub.

“Sporten en bewegen maakt voor veel personen deel uit van de vrijetijdsbesteding. Regelmatige sportbeoefening is dan ook goed voor de conditie en de gezondheid, maar bovendien worden ook sociale contacten gelegd. Voor iedereen, ook voor personen met een handicap, is sportbeleving in vele opzichten nuttig en zinvol.”

De nieuwe werking start met een reeks van 10 trainingen, tweewekelijks, vanaf 10 november, van 19.30 tot 20.30 uur. “Alle geïnteresseerden, ouders, begeleiders en sportievelingen die graag vooraf wat meer informatie krijgen en al eens willen proeven van onze sport zijn van harte welkom op het informatimoment en kennismakingstraining op zaterdag 25 oktober om 11 uur”, aldus Reinout.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie