Search

Nog geen definitieve beslissing over tweede editie Marktrock Dendermonde

Dendermonde – “Deze week verschenen in de pers artikels waaruit zou blijken dat het stadsbestuur beslist heeft dat Marktrock Dendermonde geen vervolgeditie zou kennen in 2015″, laat de stad weten. “Burgemeester Piet Buyse reageert hierop dat deze beslissing nog niet is genomen. Wel werd er binnen het stadsbestuur een grondige evaluatie opgemaakt van de voorbije editie van Marktrock Dendermonde, 5 en 6 juli 2014. Deze evaluatie betrof zowel organisatorische, artistieke als financiĆ«le aspecten en somde zowel positieve als negatieve elementen op.”

Piet Buyse: “Het klopt dat er heel wat opmerkingen zijn geformuleerd, maar er werd nog geen beslissing over de toekomst genomen. Er komt in november eerst een overleg met de organisator nv Live Entertainment zodat ook zij hun evaluatie kunnen meedelen. Op basis van beide evaluaties kan bekeken worden of en hoe Marktrock kan bijgestuurd worden. Pas nadien zullen wij een definitieve beslissing nemen”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie