Wie helpt minder mobiele stadsgenoten?

De vrijwilligers van de Minder Mobiele Centrale

De vrijwilligers van de Minder Mobiele Centrale
Dendermonde – De Minder Mobielen Centrale, kortweg MMC, bestaat al sinds 1987 en werkt nu onder de vleugels van het OCMW. De organisatie staat ter beschikking van inwoners die verplaatsingsmoeilijkheden hebben. “Het transport wordt verzorgd door vrijwillige automobilisten die op bepaalde dagen of uren beschikbaar zijn. De gebruiker betaalt 0,30 euro per kilometer. Het aantal kilometers wordt gerekend vanaf het vertrek aan de woning van de vrijwilliger tot bij zijn of haar terugkeer thuis”, vertelt Jean-Pierre Verhofstadt, kabinetsmedewerker van de OCMW-voorzitter. MMC is op momenteel zoek naar chauffeurs die zich af en toe kunnen vrijmaken. Voor meer informatie kan men terecht in het Sociaal Huis van het OCMW, Gentsesteenweg 1 in Dendermonde. Tel. 052 37 85 17 of jos.perdaens@dendermonde.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord