Zoek

Chiro Ommekaar pakt uit met speciale tiende Halloweentocht

Halloween in Vlassenbroek

Halloween in Vlassenbroek
Baasrode – Chiro Ommekaar pakt op 31 oktober voor het tiende opeenvolgende jaar uit met een Halloweentocht. De donkere Vlassenbroekse bossen vormen ook dit keer het griezelige decor van deze ongewone wandeltocht. “Onze Halloweentocht is op tien jaar tijd uitgegroeid tot een gekend fenomeen in Dendermonde en omstreken met meer dan 3.000 bezoekers. Dit jaar zal het de tiende editie zijn, dus hebben we ons best gedaan om er iets speciaal van te maken”, meldt Karen Allart. “Dit jaar hebben we op de startwei een special act om 21.45 uur, 22.45 uur en 23.45 uur. Het zal dus zeker de moeite zijn om hier een beetje te blijven plakken en te genieten van een lekker tasje soep of een jeneverke.” De Halloweentocht in Dendermonde op 31 oktober start aan de Killeweg en is ongeveer 7 kilometer lang.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie