Zoek

Film over leven met dementie in Cinema Albert

Dendermonde – Al 10 jaar is het Expertisecentrum Dementie Meander actief in Dendermonde. Om dit te vieren wordt op 12 november de film ‘Feel My Love’ vertoond in Cinema Albert.

“Meander heeft als doel de levenskwaliteit van mensen met dementie te verbeteren of te behouden door informatie over dementie ter beschikking te stellen, door de deskundigheid van professionelen en mantelzorgers te verhogen via vorming en opleiding en door dementie in de samenleving via allerhande acties bespreekbaar te maken”, aldus Annemie Van Neck.

“Ons 10-jarig bestaan willen we graag vieren. Daarom organiseren we op woensdag 12 november een. De film ‘Feel my love’ van Griet Teck is de allernieuwste documentaire over het leven met dementie. Het geeft ons een beeld van mensen met dementie die samenwonen in een woonzorgcentrum waar met veel warmte en aandacht voor hen gezorgd wordt. Het is een zeer ontroerende en hartverwarmende film die elke mantelzorger en professionele zorggever zou moeten zien.”

De filmvertoning start om 19.30 uur in Cinema Albert, Sint-Gillislaan 90 in Dendermonde. Nadien is er gelegenheid tot vragen stellen. Reserveren vooraf is noodzakelijk. Een kaart kost 5 euro en is te verkrijgen bij ECD Meander, Kerkstraat 115 in Dendermonde. Tel. 052 26 28 23. Of via e-mail: meander@dementie.be of in Cinema Albert.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie