Zoek

Stadsbestuur: zorg dat je voorbereid bent op stroomonderbrekingen

Dendermonde – Het was eerlijk gezegd even schrikken toen deze week in het Stadsmagazine zwart op wit de maatregelen werden gecommuniceerd die je kan/moet nemen in het geval elektriciteitsschaarste en afschakeling. Het maakt het allemaal wel heel concreet en ook ietwat beangstigend. Hoe dan ook, de federale overheid start morgen, maandag 3 november, een grootscheepse informatiecampagne. “Ook vanuit de stad zal de communicatie nog worden bijgestuurd bij het bekomen van nieuwe gegevens en bij een evolutie naar schaarste of afschakeling”, laat communicatiemedewerker Gina Verhelst weten.

Hopelijk gaat het om korte stroomonderbrekingen zodat we niet te lang in het donker moeten zitten en de schade beperkt blijft.

Wegwijs in elektriciteitsschaarste en het afschakelplan.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie