Stadsbestuur: zorg dat je voorbereid bent op stroomonderbrekingen

Dendermonde – Het was eerlijk gezegd even schrikken toen deze week in het Stadsmagazine zwart op wit de maatregelen werden gecommuniceerd die je kan/moet nemen in het geval elektriciteitsschaarste en afschakeling. Het maakt het allemaal wel heel concreet en ook ietwat beangstigend. Hoe dan ook, de federale overheid start morgen, maandag 3 november, een grootscheepse informatiecampagne. “Ook vanuit de stad zal de communicatie nog worden bijgestuurd bij het bekomen van nieuwe gegevens en bij een evolutie naar schaarste of afschakeling”, laat communicatiemedewerker Gina Verhelst weten.

Hopelijk gaat het om korte stroomonderbrekingen zodat we niet te lang in het donker moeten zitten en de schade beperkt blijft.

Wegwijs in elektriciteitsschaarste en het afschakelplan.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord