Search

Hoofdrolspelers voor musical gezocht

Dendermonde – Na de musicalsuccessen ‘Beauty And The Beast’ en ‘A Christmas Carol’ is Camerata Productions uit Dendermonde volop bezig met de voorbereiding van ‘Peter Pan’. De regie is in handen van Stijn De Wolf, bekend als regisseur van het Bloemencorso. De première vindt plaats in november volgend jaar. “Het wordt een geweldige show, boordevol magie en sensatie maar waar de muziek en het verhaal wel de essentie moeten blijven”, meldt Stijn De Wolf. Voor deze musical gaat hij op zondag 9 november via audities op zoek naar hoofdrolspelers die de individuele zangpartijen aankunnen. Naast de geplande auditie gaat de groep ook op zoek naar extra ensembleleden, dansers en figuranten.

Meer informatie: www.camerata-productions.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie