Hoofdrolspelers voor musical gezocht

Dendermonde – Na de musicalsuccessen ‘Beauty And The Beast’ en ‘A Christmas Carol’ is Camerata Productions uit Dendermonde volop bezig met de voorbereiding van ‘Peter Pan’. De regie is in handen van Stijn De Wolf, bekend als regisseur van het Bloemencorso. De première vindt plaats in november volgend jaar. “Het wordt een geweldige show, boordevol magie en sensatie maar waar de muziek en het verhaal wel de essentie moeten blijven”, meldt Stijn De Wolf. Voor deze musical gaat hij op zondag 9 november via audities op zoek naar hoofdrolspelers die de individuele zangpartijen aankunnen. Naast de geplande auditie gaat de groep ook op zoek naar extra ensembleleden, dansers en figuranten.

Meer informatie: www.camerata-productions.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord