Zoek

ACV voert actie aan kruispunt Mechelsepoort

Dendermonde – ACV Waas en Dender voert op 4 november een grootse informatie- en sensibiliseringscampagne naar aanleiding van de nationale manifestatie op donderdag 6 november, en als opwarming voor de geplande stakingen op 1 en 15 december. “Het wordt moeilijk om ernaast te kijken”, laat Tanja Durinck van ACV Waas en Dender weten.

De ACV-campagne startte op 21 oktober met een informatieavond. Daarna werden meer dan 25.000 pamfletten verspreid. “Na geslaagde uitdeelacties in de stations van Lokeren, Zele, Dendermonde, Temse en Wetteren is morgen, dinsdag 4 november, van 6.45 uur tot 8.15 uur het station van Sint-Niklaas aan de beurt. Op datzelfde tijdstip vindt in Dendermonde een uitdeelactie plaats aan het kruispunt van de Mechelsepoort, komende van Lokeren richting Aalst en Mechelen, en ’s avonds staat een gelijkaardige actie gepland in Elversele op de N41 net voorbij de tunnel komende van Sint-Niklaas richting Hamme en Dendermonde van 16 uur tot 17.30 uur”, meldt Tanja Durinck.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie