Vader en dochter brengen liederenconcert

Sopraan Tineke Van Ingelgem

Sopraan Tineke Van Ingelgem
Vlassenbroek – Sopraan Tineke Van Ingelgem en haar vader Kristiaan brengen op vrijdagavond 14 november een liederenconcert met werken van Bach, Mozart en Handel in de Sint-Gertrudiskerk in Vlassenbroek. Tineke debuteerde als operettezangeres in Die Fledermaus. Als operazangeres is ze regelmatig te gast in de Belgische operahuizen De Munt, de Vlaamse Opera en de Opéra Royal de Wallonie. In 2015 staan een Schumannconcert in het Concertgebouw Brugge en ‘Ein Deutsches Requiem’ van J.Brahms aan de Vlaamse Opera op het programma. Kristiaan Van Ingelgem is de stadsbeiaardier van Aalst en organist van de Sint-Martinuskerk in Aalst. Hij scheef verder ook heel wat muziek, o.a. voor de 100 jaar Mariaverering in Lede. De toegang bedraagt 15 euro (drankje inbegrepen). Reserveren kan via 052 22 31 13 of of philipsmarcel@pandora.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord