Zoek

Sonja Baten maakt regiedebuut

Sonja Baten

Sint-Gillis – “Wat een soep! Het zou een uitroep kunnen zijn na de Vlaamse en federale besparingsronde waarbij ook het culturele leven niet gespaard blijft. De Leeuwerckenaers uit Sint-Gillis laten zich echter niet afschrikken en gaan door. Onze Koninklijke Rederijkerskamer heeft sinds de 14de eeuw wel meer katten moeten geselen… Straffer nog, de voorbije jaren groeide ons ledenaantal en kwamen nieuwe – jonge en oudere – leden ons gezelschap vervoegen”, meldt persverantwoordelijke Renaat Philips.

De volgende productie van het gezelschap, ‘Wat een soep!’, is een leuk blijspel. “Het leven is immers bij momenten al triest genoeg. We zijn blij dat we voor de deskundige regie mogen rekenen op Sonja Baten. Zij stond al heel wat keren bij ons en in Oudegem op de planken, maar waagt zich deze keer aan haar regiedebuut. We hebben er het volste vertrouwen in dat het een knaller wordt.”

Linda Heyvaert, Lieve Van Den Breen, Annelies Van Geyte, Tom Pieters en Dirk Van Malderen komen op het podium. Het stuk wordt opgevoerd op 28 en 29 november en 5 en 6 december in de HeHaschool, Otterstraat.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie