Jeugdtheater Bronks in Belgica

Belgica

Dendermonde – ‘Heft uw voeten op!’ van het jeugdtheatergezelschap Bronks is een spannende kleutervoorstelling over jonge en oude mensen en de dingen die voorbijgaan of niet snel genoeg vooruitgaan. De theatermakers vertrekken vanuit hun fascinatie voor oude mensen die zich nog jong voelen en jonge mensen die zich oud voelen en de ontmoeting tussen die twee. Met een saus van nostalgie en melancholie wordt het verstrijken van tijd tastbaar gemaakt. Een voorstelling over hoe zoeken en wroeten en recht blijven van alle leeftijden is. ‘Heft uw voeten op!’ is een woordenloze voorstelling als een visueel gedicht over het verglijden van de tijd. Met humor en slapstick verbeelden drie acteurs belangrijke momenten in het leven. Van wervelende jeugd tot verstilde ouderdom. En alles wat daar tussen gebeurt.

‘Heft uw voeten op!’ vindt plaats op 30 november in cultuurcentrum Belgica.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord