Zoek

Kerstmarkt in Sint-Gillis

Sint-Gillis – De vierde editie van de kerstmarkt in Sint-Gillis vindt plaats op zaterdag 6 december van 16 tot 23 uur. “Van 10 standhouders tijdens de eerste editie, naar 18 het jaar erop, 35 bij de vorige editie en dit jaar gaan we voor een volledige bezetting van het kerkplein. Het wordt een unieke en intieme en dus uiterst gezellige kerstmarkt met tal van randanimatie. Dit jaar zorgen we ook voor nog wat extra nieuwigheden, alles om de kerstsfeer nog extra te bevorderen”, aldus Ken Verleyen. Onder meer het Handelscentrum Sint-Gillis is van de partij met een bubbels- en hapjesbar.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie