Kerstmarkt in Sint-Gillis

Sint-Gillis – De vierde editie van de kerstmarkt in Sint-Gillis vindt plaats op zaterdag 6 december van 16 tot 23 uur. “Van 10 standhouders tijdens de eerste editie, naar 18 het jaar erop, 35 bij de vorige editie en dit jaar gaan we voor een volledige bezetting van het kerkplein. Het wordt een unieke en intieme en dus uiterst gezellige kerstmarkt met tal van randanimatie. Dit jaar zorgen we ook voor nog wat extra nieuwigheden, alles om de kerstsfeer nog extra te bevorderen”, aldus Ken Verleyen. Onder meer het Handelscentrum Sint-Gillis is van de partij met een bubbels- en hapjesbar.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord