The Partysquad komt naar Zenith

The Partysquad

The Partysquad
Sint-Gillis – Zaterdag 27 december komt The Partysquad naar jeugdhuis Zenith. Het gaat om hun enige Belgische show dit najaar, maar één ding is in ieder geval zeker: The Partysquad laat de dansvloer rocken! Het duo is om de haverklap terug te vinden in de hitlijsten, niet alleen met eigen werk maar ook met samenwerkingen met artiesten als Major Lazer, Afrojack en vele anderen. Je kent hen zonder twijfel van de hits ‘Helemaal Naar De Klote’, ‘Original Don’, ‘Pantsdown’ enzovoort. Support acts zijn Dossch-Y b2b Basebreak (Elements Festival, Noxx), Fooonetik (Marktrock, Zenith Resident) en Clangor (Warm up, Eclips resident).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord