Zoek

Handelaars schenken al twee keer 1.000 euro

Handelskern Dendermonde

Dendermonde – Handelskern Dendermonde schenkt in het kader van zijn jaarlijkse eindejaarsactie vóór Nieuwjaar aan drie gelukkige winnaars aankoopbonnen ter waarde van 1.000 euro. Mevrouw De Bruyn werd vorig weekend als eerste winnaar uitgeloot. Dit weekend won mevrouw Van den Bossche (foto). De volgende trekking vindt plaats op 27 december om 18 uur. De hoofdprijs, een pakket bonnen ter waarde van 2.500 euro, wordt verloot op zaterdag 3 januari.

Foto: Handelskern Dendermonde

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie