Zoek

Ladies Night in Cinema Albert

cinema albert

Sint-Gillis – Cinema Albert presenteert op donderdag 8 januari om 20 uur een nieuwe ‘Ladies Night’. Voor 11 euro ben je een avond mannenvrij en krijg je de romantische komedie ‘Love, Rosie’ te zien. Je geniet van een uitstekend glaasje cava en lekkere hapjes vooraf en maak kans om één van de vele prijzen te winnen voor de vertoning.

Rosie Dunne en Alex Stewart zijn al vanaf hun jeugd beste vrienden. Wanneer Alex samen met zijn familie van Dublin naar Amerika verhuist worden ze plotseling van elkaar gescheiden. Zal hun vriendschap de jaren en duizenden kilometers afstand overleven? En is hun relatie niet eigenlijk meer dan een gewone vriendschap…?

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie