Ladies Night in Cinema Albert

cinema albert

Sint-Gillis – Cinema Albert presenteert op donderdag 8 januari om 20 uur een nieuwe ‘Ladies Night’. Voor 11 euro ben je een avond mannenvrij en krijg je de romantische komedie ‘Love, Rosie’ te zien. Je geniet van een uitstekend glaasje cava en lekkere hapjes vooraf en maak kans om één van de vele prijzen te winnen voor de vertoning.

Rosie Dunne en Alex Stewart zijn al vanaf hun jeugd beste vrienden. Wanneer Alex samen met zijn familie van Dublin naar Amerika verhuist worden ze plotseling van elkaar gescheiden. Zal hun vriendschap de jaren en duizenden kilometers afstand overleven? En is hun relatie niet eigenlijk meer dan een gewone vriendschap…?

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord