Zoek

Maak kans op een jaar elektrisch autorijden

handelscentrum sint gillis

Sint-Gillis – Het Handelscentrum Sint-Gillis bedenkt iedere keer op het einde van het jaar een originele campagne om klanten te belonen. Dit keer stelt de handelsvereniging de winnaar van de komende eindejaarsactie gedurende een volledig jaar een elektrische auto ter beschikking.

“We kozen dit jaar voor krasloten omdat klanten daar onmiddellijk het resultaat van zien. Er zijn tientallen Dendermondse Cadeaubonnen te winnen en een bon van 50 euro per deelnemende handelaar”, licht Rikkert De Bruycker namens de organisatie toe.

Bovendien maakt één klant per deelnemende handelaar kans op een jaarlang elektrisch autorijden. De winnaar wordt op 23 januari tijdens een slotevenement – annex nieuwjaarsreceptie voor de handelaars – in Volkswagengarage Buslot bekendgemaakt. “Met deze actie willen we het bruisende handelsleven in Sint-Gillis promoten, maar ook Dendermonde als milieuvriendelijke stad mee op de kaart zetten”, aldus Rikkert De Bruycker.

Het Handelscentrum Sint-Gillis zit verder niet stil. De organisatie werd onlangs een vereniging zonder winstoogmerk (vzw) en restylede zijn logo en huisstijl. “We willen op een positieve manier de troeven van Sint-Gillis als groeiend winkelcentrum in de kijker zetten en hebben nog een aantal acties in de pijplijn zitten, maar daarover later meer”, licht Rikkert alvast een tipje van de sluier op.

De eindejaarsactie van het Handelscentrum Sint-Gillis loopt van 6 tot en met 31 december. Op zaterdag 6 december wordt de actie gelanceerd in de cava-bar van het Handelscentrum, op de kerstmarkt in Sint-Gillis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie