Zoek

Parkeren op een aantal plaatsen duurder

parkeerbeheer

parkeermeter in Dendermonde
Dendermonde – Sinds gisteren, donderdag 1 januari, is parkeren op een aantal plaatsen in het stadscentrum duurder geworden. “Het tarief in de oranje zone (o.a. Brusselsestraat, Oude Vest, Vlasmarkt en Kerkstraat, waar u maximaal 2 uur geparkeerd mag staan), wordt verhoogd van 1 euro naar 1,20 euro per uur. De andere zones blijven ongewijzigd”, aldus de stad op zijn website. “Ook de parkeerabonnementen worden aangepast voor de dakparking van de bibliotheek en parking Gedempte Dender.”

De oranje zone betreft vooral “winkelstraten waar naar een hoge parkeerrotatie gestreefd wordt”. Het gaat om deze straten : Lod. Dosfelstraat, Kapittelstraat, Kerkstraat, Nachtegaalstraat, Onze-Lieve-Vrouwkerkplein, Justitieplein, Kazernestraat, Fr. Courtensstraat, Veerstraat, Bogardstraat, Vlasmarkt, Kon. Astridlaan, Werf, Dijkstraat, Oude Vest en Brusselsestraat.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie