Parkeren op een aantal plaatsen duurder

parkeerbeheer

parkeermeter in Dendermonde
Dendermonde – Sinds gisteren, donderdag 1 januari, is parkeren op een aantal plaatsen in het stadscentrum duurder geworden. “Het tarief in de oranje zone (o.a. Brusselsestraat, Oude Vest, Vlasmarkt en Kerkstraat, waar u maximaal 2 uur geparkeerd mag staan), wordt verhoogd van 1 euro naar 1,20 euro per uur. De andere zones blijven ongewijzigd”, aldus de stad op zijn website. “Ook de parkeerabonnementen worden aangepast voor de dakparking van de bibliotheek en parking Gedempte Dender.”

De oranje zone betreft vooral “winkelstraten waar naar een hoge parkeerrotatie gestreefd wordt”. Het gaat om deze straten : Lod. Dosfelstraat, Kapittelstraat, Kerkstraat, Nachtegaalstraat, Onze-Lieve-Vrouwkerkplein, Justitieplein, Kazernestraat, Fr. Courtensstraat, Veerstraat, Bogardstraat, Vlasmarkt, Kon. Astridlaan, Werf, Dijkstraat, Oude Vest en Brusselsestraat.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord