Search

Stadsbestuur werkt aan nieuwe website

website dendermonde

Dendermonde – Schepen van informatie Leen Dierick meldt dat de stad werkt aan een nieuwe website. “Het initiatief komt er na een grondige audit rond het communicatiebeleid van de stad. Onze huidige website scoort, ondanks een al eerdere herziening, erg ondermaats. Het is het grootste pijnpunt. Daarom willen we werk maken van een compleet nieuwe website voor de stad. De nieuwe website staat alvast op het takenlijstje voor 2015. In de begroting zijn de nodige centen voorzien om een nieuwe website te laten ontwikkelen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie