Search

Leerlingen en leerkrachten voeren de musical Domino op

Domino

Domino
Dendermonde – De toneelploeg van het Heilige Maagdcollege is onder leiding van regisseur Pascal Putteman begonnen met het voorbereiden van de musical ‘Domino’. Het script is Allard Blom en de bekende musicalregisseur Frank Van Laecke en bevat hits van Clouseau. De voorstellingen vinden plaats op 6, 7, 13 en 14 maart 2015 in de feestzaal van de school.

Domino is “een romantische komedie over vriendschap en liefde”, waarin het leven van de 28-jarige vrouw Dominique (Domino) centraal staat. Het titelpersonage is “een pittige vrouw van eind de twintig die er net een relatiebreuk op heeft zitten”. Na een relatie van elf jaar met Marc verhuist ze naar de fictieve, volkse wijk Swentibold, waar de bewoners hun eigen zorgen hebben. Ze zijn allemaal belandt op “een kruispunt van hun leven” en moeten omgaan met ingrijpende dingen die zich in een jaar tijd ontvouwen. De wijk wordt in haar voortbestaan bedreigd, iets wat de bewoners niet zonder slag of stoot laten gebeuren.

Bron: Wikipedia

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie