Search

Fraudeurs sturen e-mails uit naam van lokale politie

Dendermonde – De Lokale Politie Dendermonde waarschuwt via zijn Facebookpagina voor fraude via e-mail. “Na ondermeer banken en telecombedrijven is nu ook de politie het slachtoffer geworden van phising. Dit is een vorm van fraude waarbij criminelen via e-mail geld proberen af te troggelen. Deze voormiddag kregen wij onderstaande mail van een alerte burger. Het gaat hier duidelijk om een mail van oplichters. Ga er niet op in en verwijder de mail zo snel mogelijk!”, aldus de melding.

phising

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie