Zoek

Begijn Le Bleu

begijn le bleu

Lebbeke – Vrijdag 16 januari komt humorist Begijn Le Bleu, bekend van het televisieprogramma Foute Vrienden, naar de Biekorf in Lebbeke.

Begijn Le Bleu heeft in zijn vierde voorstelling de stem gevonden die hij zocht. Hij vertelt zijn eigen verhaal maar gebruikt daarvoor wel de superieure mimiek en bewegingen van de typetjes die hij in zijn eerste shows presenteerde. Het resultaat is een waarachtige brok stand-up met een ferme knipoog naar het Nederlandse cabaret.

Een beschaafde jongen, een foute vriend en een onverwacht dansfenomeen. Begijn is een man met vele gezichten die zich kameleongewijs aanpast aan zijn omgeving. Over zijn nieuwe voorstelling ‘Speciaal voor U’ zegt hij zelf: “Ik zal de sterren van de hemel spelen. Mijn waanzinnige fratsen en grollen zal ik brengen op mijn eigen bescheiden manier.”

Maar, verwacht vooral niet te veel van deze belofte. Begijn doet namelijk al jaren zijn zin. “Een buitenbeentje in de comedy” blokletterde een recensent en dat klopt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie