Bierproefavond op 6 februari

Dendermonde – In het jaarprogramma van kwb Dendermonde centrum zitten dit werkjaar drie activiteiten die met bier te maken hebben. Na de succesvolle ‘bier-geo-cache’ in november is er nu een tweede initiatief: een bierproefavond op vrijdag 6 februari om 19.30 uur in zaal Mariakring, OLV-kerkplein 8 in Dendermonde.

“Tijdens deze avond leert men eerst iets over de smaken die in diverse biersoorten te detecteren zijn. Ook proefaspecten zoals hoge en lage gisting, koolzuurgehalte, alcoholpercentage enzovoort komen aan bod en worden aan de smaakpraktijk getoetst. Er worden meerdere bieren ter proeving aangeboden, maar je bent natuurlijk niet verplicht om van alle soorten een groot glas tot op de bodem leeg te dringen”, aldus voorzitter Joost Pinnoo.

Voor de uitwerking van deze avond doet kwb een beroep doet op de kwalitatieve knowhow van de Ros Beiaard Bierproevers. Deelnemen kost 10 euro per persoon. Inschrijven kan tot 1 februari 2015 via bier@kwbdendermondecentrum.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord