Dendermonde Viert moet Marktrock doen vergeten

Dendermonde – Marktrock Dendermonde lijkt na één editie definitief begraven te zijn. Live Entertainment laat naar aanleiding van de bekendmaking van de eerste namen van de stadsfestival Marktrock Blizen en Marktrock Leuven weten dat wat Dendermonde betreft een nieuw concept werd uitgewerkt.

“Stad Dendermonde en LIVE Entertainment zijn samen op zoek gegaan naar een nieuwe formule, dit heeft geleid tot het nieuwe zomerfestival ‘Dendermonde Viert’ dat volgende zomer voor het eerst zal worden georganiseerd”, klinkt het. Het nieuwe evenement wordt een vierdaags festival dat begin juli zal plaatsvinden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord