Search

Jeroen Gorus lanceert Radio Goliath en Rock FM

jeroen gorus

Dendermonde – Stadsgenoot Jeroen Gorus is een gepokt en gemazeld radiomaker. Hij is te horen als presentator op nationale radiostations en staat ook bekend als de stem van Discovery Channel. Samen met (radio)vriend Guido Teirbrood lanceerde hij onlangs twee zenders : Radio Goliath en RockFM.

“Deze projecten moesten er absoluut komen omdat ze simpelweg niet bestonden”, vertelt Jeroen Gorus. “RockFM brengt kwalitatieve pop en rock van de jaren vijftig tot nu. Op Goliath hoor je een mix van muziek voor een breed publiek én informatie uit de streek.”

Beide zenders kan je dus niet op je radio ontvangen, maar beluisteren via het internet. Deze nieuwe online radiostations brengen de klok rond programma’s. “Luisteren kan dus altijd en overal Dat is uiteraard een groot voordeel van internetradio”, zegt Jeroen. “Er zijn geen beperkingen wat betreft ontvangst. Als je in het buitenland woont en toch wil horen wat er in Dendermonde gebeurt is dat geen probleem meer.”

“Online radio is de toekomst”, aldus nog Jeroen. “De technische ontwikkelingen gaan razendsnel waardoor je nu bijvoorbeeld ook online kan luisteren in je auto mits je de juiste app op je smartphone hebt staan.” Beide stations werden op de kerstmarkt vorige maand voor de eerste keer voorgesteld aan het publiek. “De reacties waren heel positief. Er is in Dendermonde vast en zeker interesse in een lokale online radiozender zoals Goliath én een zender die heel consequent kwaliteit programmeert zoals RockFM”, vertelt Jeroen Gorus.

Luisteren kan via: www.radiogoliath.be en www.rockfm.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie