Yvette wint een jaar gratis autorijden

handelscentrum

handelscentrum
Sint-Gillis – Het Handelscentrum Sint-Gillis sloot gisteren zijn jaarlijkse eindejaarsactie af met een geslaagde receptie in garage Buslot. Het hoogtepunt was de trekking van de hoofdwinnaar van de actie. De eerste prijs ging naar Yvette Dauwe. Zij wint ‘een jaar gratis rijden met de VW e-up’.

De lottrekking gebeurde door Jozef Dauwe, gedeputeerde van de Provincie Oost-Vlaanderen, onder toezicht van gerechtsdeurwaarder dhr. De Mey en in het bijzijn van de 24 deelnemende handelaars van Sint-Gillis.

Wie nog een winnend kraslot in zijn of haar bezit heeft, kan dit nog tot en met 28 februari binnenbrengen en een cadeaubon van 10 of 50 euro ontvangen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

Geef een antwoord