Search

Dansende Kinderen krijgen nieuwe plaats

dansende kinderen

dansende kinderen
Dendermonde – Het standbeeld ‘Dansende Kinderen’ werd omwille van de werkzaamheden aan de Bogaerdbrug tijdelijk weggehaald, maar keert op 28 maart terug.

“De sokkel bevindt zich in het Technisch Centrum. Het beeld en de onderplaat bevinden zich in de hal van het Administratief Centrum. Dit beeld werd in 1996 door de Rotaryclub Dendermonde aan de stad geschonken en op 7 november 1997 plechtig onthuld”, laat communicatieambtenaar Elke Merckx weten.

“Op 23 januari vond de proefopstelling plaats om na te gaan en zeker te zijn of het voorstel op plan ook ter plaatse in al zijn aspecten de ideale inplanting is. Op 28 maart voorziet het stadsbestuur de plechtige onthulling van het standbeeld.”

Rotaryclub zal naar aanleiding van zijn vijftigjarig bestaan en de plechtige onthulling van het beeld op zijn nieuwe plaats een brochure uitgeven over de standbeelden in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie