Dansende Kinderen krijgen nieuwe plaats

dansende kinderen

dansende kinderen
Dendermonde – Het standbeeld ‘Dansende Kinderen’ werd omwille van de werkzaamheden aan de Bogaerdbrug tijdelijk weggehaald, maar keert op 28 maart terug.

“De sokkel bevindt zich in het Technisch Centrum. Het beeld en de onderplaat bevinden zich in de hal van het Administratief Centrum. Dit beeld werd in 1996 door de Rotaryclub Dendermonde aan de stad geschonken en op 7 november 1997 plechtig onthuld”, laat communicatieambtenaar Elke Merckx weten.

“Op 23 januari vond de proefopstelling plaats om na te gaan en zeker te zijn of het voorstel op plan ook ter plaatse in al zijn aspecten de ideale inplanting is. Op 28 maart voorziet het stadsbestuur de plechtige onthulling van het standbeeld.”

Rotaryclub zal naar aanleiding van zijn vijftigjarig bestaan en de plechtige onthulling van het beeld op zijn nieuwe plaats een brochure uitgeven over de standbeelden in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord