Search

Benefietwandeling voor mishandelde husky op 7 februari

husky

Sint-Gillis – Zaterdag 7 februari vindt een benefietwandeling plaats ten voordele van Musti, een husky teefje van nog geen 2 jaar oud. De hond werd na een periode van mishandeling opgevangen door ‘Vind Mijn Vriend’, het online platform voor de uitwisseling van informatie over verloren gelopen huisdieren.

Aan beide heupen werd echter heupdysplasie vastgesteld en nu heeft het dier dringend een operatie nodig. “Het verhaal van Musti, die momenteel in het asiel verblijft, eindigt hier niet voor ons! Samen kunnen we een betere toekomst voor haar uitstippelen. Daarom organiseren we op zaterdag 7 februari om 14 uur een benefiet – winterwandeling in Buggenhout bos, mét of zonder hond. Iedereen welkom, jong en oud!”, meldt Annelies van ‘Vind Mijn Vriend’.

“Er worden versnaperingen en jenever voorzien, alles ten voordele van Musti en de nodige operaties die ze dringend nodig heeft. We hopen op een vrije bijdrage per deelnemer, te doneren bij aanvang van de wandeling. Afspraak om 14 uur aan de parking naast de Groene Wandeling. Kasteelstraat 189 in Buggenhout. Terugkomst geschat tussen 15.30 en 16 uur aan de parking.”

Meer informatie: helpeenvriend@gmail.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie