Dendermonds productiehuis toont kortfilm Witte Mist

witte mist

Sint-Gillis/Buggenhout – Het productiehuis Camerata Productions uit Sint-Gillis presenteert op vrijdag 13 februari zijn kortfilm ‘Witte Mist’ in het cultureel centrum De Pit in Buggenhout.

“De première van de kortfilm vond plaats in november in de Sphinx Cinema in Gent. De reacties waren dermate positief dat we beslist hebben een open vertoning te organiseren in Buggenhout. Niet onlogisch, want naast de opnames in de streek en enkele lokale accenten in de cast, is ook regisseur Wim De Maeseneer afkomstig uit de bosgemeente”, aldus Stijn De Wolf van Camerata Productions.

‘Witte Mist’ is een psychologische thriller over persoonlijke problemen en over hoe je verleden gevolgen kan hebben voor de rest van je leven. In de film zijn onder meer Arne Vereecken, Stefanie De Baerdemaeker, Guido Keppens, Joris De Beul, Anneke Van Hoof, Dimitri Tarantino, Mark Tijsmans en Els Olaerts te zien.

“Een film maak je nooit alleen en zeker niet alleen voor jezelf”, zegt regisseur Wim De Maeseneer.
“Ik ben dan ook zeer verheugd dat we onze kortfilm eindelijk aan het grote publiek kunnen tonen, op het witte doek waar hij thuishoort. Op een project als dit kunnen we alleen maar heel trots zijn!”

Om er een avondvullend programma van te maken, wordt de vertoning voorafgegaan door het toneelstuk ‘Iets over liefde, misschien’, een eenakter met Wim De Maeseneer, Stefanie De Baerdemaeker en muzikaal begeleid door Joris Verschueren.

Tickets kosten 10 euro en kunnen besteld worden via kaarten@camerata-productions.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord