Circus Pipo draagt de circustraditie hoog in het vaandel

circus pipo

Dendermonde – Circus Pipo slaat van 7 tot en met 11 maart zijn tenten op in Dendermonde.

“Ieder jaar bezoeken wij talloze steden en gemeenten in Vlaanderen om de circustraditie levend te houden en dankzij de inbreng van jonge artiesten aan te tonen dat er nog steeds een toekomst is voor het goede, kwaliteitsvolle circus. Dit initiatief van de circusfamilie Heppenheimer, onder de jonge leiding van de juniordirectie Tony, Mike en Natasha heeft in de eerste plaats tot doel een ideale uitstap en ontspanning te organiseren voor de hele familie”, aldus Circus Pipo.

Bezoekers zullen tijdens de voorstellingen voor het eerst kunnen kennismaken met Laser Man, een act die op verbluffende wijze de nieuwste technieken en visuele effecten van lasers met circuskunst verenigd. Er zijn ook heel wat leuke dieren te zien zoals rasechte Zwitserse koeien, paarden, ezels, lama’s en honden. Uiteraard is ook Clown Pipo van de partij.

De voorstellingen vinden plaats van zaterdag 7 maart tot en met woensdag 11 maart op de Gedempte Dender.

Meer informatie: www.circuspipo.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord