Zoek

Tweedehands boetiek in Appels

Appels – Zondag 8 maart van 13.30 tot 18.30 uur organiseert vrouwenbond Onder Ons een tweedehands boetiek in zaal Half Af, Hoofdstraat in Appels. De beurs biedt tweedehands kledij voor vrouwen en kinderen evenals boeken en curiosa, bloemen, kruiden, handgemaakte juwelen, confituur, rijstpap, vlaaien, chocolademousse, wenskaarten. Er kan ook wijn worden gedegusteerd en schoonheidsinstituut Tessa uit Schoonaarde is eveneens van de partij. Verse pannenkoeken en koffie worden tegen democratische prijzen aangeboden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie