Search

Belfius For Life schenkt 5.693 euro aan De Tondeldoos

belfius for life

Dendermonde – De medewerkers van Belfius organiseerden eind vorig jaar in hun vrije tijd meer dan 70 inzamelacties in het kader van Music For Life van Studio Brussel. Belfius For Life blijkt na alle berekeningen 271.671 euro te hebben opgebracht. Een deel van dit bedrag, namelijk 5.693 euro, gaat naar vzw Kinderfonds De Tondeldoos. Deze vereniging helpt gezinnen met kinderen in armoede met onder meer voedselpakketten en andere materiële hulp, groepsvorming en sociale activiteiten, begeleiding en educatie. Het geld zal specifiek in de dagelijkse werking gebruikt worden voor de maandelijkse voedselpakketten die worden verdeeld onder de méér dan 120 gezinnen waar De Tondeldoos voor zorgt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie