Actievoerders verzamelen aan sluis in Denderbelle

sluis denderbelle

Dendermonde/Lebbeke – “Waterwegen & Zeekanaal plant een nieuwe sluis op de Dender in Denderbelle. Enkele maanden terug vernamen we echter dat met de nieuwe sluis de oversteek voor fietsers en wandelaars zou verdwijnen. We hebben ons hier onmiddellijk tegen verzet”, aldus Tom Bogman namens sp.a Dendermonde.

“We onderschrijven het economische belang van de sluis, maar benadrukken ook het belang van de oversteek als knooppunt voor fietsers en wandelaars. Via Facebook ontstond spontaan een oproep om zondag 1 maart om 15 uur te verzamelen aan de sluis voor een protestactie. Intussen geven al 185 mensen aan dat ze zondag aanwezig zullen zijn.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

3 reacties

Geef een antwoord