Tom Goossens zet eerste stappen als operaregisseur

tom goossens

Dendermonde – Tom Goossens, oud-student dwarsfluit en woord aan de Stedelijke Academie voor Woord Muziek en Dans, studeert nu het derde jaar drama aan het KASK in Gent. Als bachelorproef regisseert hij ‘Voi che sapete – Jullie die weten’, een verhaal gebaseerd op ‘Le Nozze di Figaro’ van Wolfgang Amadeus Mozart. “Voor Tom zijn het de eerste stappen in de operaregie, een genre waarin hij zich in de toekomst verder wil verdiepen”, laat zijn vroegere school weten. Tom Goossens maakte vier jaar geleden zijn regiedebuut als zeventienjarige leerling van het Sint-Vincentiusinstituut

De laatste van de drie voorstellingen vindt helaas al vanavond plaats in het NTGent Minnemeers. Reserveren kan via dramagent@gmail.com (tot 3 uur voor aanvang voorstelling en met vermelding van naam, achternaam, aantal personen en titel, datum, tijdstip voorstelling).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord