Dansgroep Nele presenteert adembenemend dansspektakel

dansgroep nele

dansgroep nele
Grembergen – Het jaarlijks dansgala van Dansgroep Nele vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 april. “Onze nieuwste baby werd ‘LIFE!’ gedoopt en biedt een adembenemend dansspektakel waarin klassiek, hedendaags, populair en hiphop vrijelijk vermengd worden. Dit alles in prachtige choreografieën, uitgevoerd door gracieuze dansers in de fraaiste kostuums”, aldus Raf Casier van Dansgroep Nele.

“Indrukwekkende groepsdansen, aanstekelijke ritmes en muziek en een geweldige lichtshow zorgen voor een bruisende avond. Qua muziekkeuze, dansspektakel, kledijontwerp en omkadering wil Nele zichzelf opnieuw overtreffen. In april zal eens te meer de kwaliteit van onze groep in de spotlights staan”

De voorstellingen vinden plaats in de gemeenteschool aan de Rootjensweg in Grembergen.

Meer informatie: www.dansgroepnele.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord