Lachen aan de Dender

humor

humor
Dendermonde – Dit voorjaar passeert er opnieuw heel wat comedy talent in cultuurcentrum Belgica in Dendermonde. Zo ontvangt de stad aan de Dender op zaterdag 11 april de Brits-Belgische Nigel Williams. Mister Williams verdiende in Vlaanderen al meer dan zijn sporen met grappige avondvullende shows, verschillende verschijningen op tv en de begeleiding van aanstormend talent in de comedywereld. In Dendermonde gaat hij echter back to the roots: old school stand-up. Nigels ‘Beken(d)t’ draait om dat eeuwige vraagstuk: is de lach het doel of het middel? Doe ik het voor volle zalen of voor mezelf? Of allebei? Het wordt een avond vol vragen, met soms antwoorden maar vooral veel moppen!

Een week later, op zondag 19 april, doet de Nederlandse comedian-cabaretier Javier Guzman cultuurcentrum Belgica zowel verstillen als luid lachen met zijn voorstelling ‘Absurd Verlicht’. Laat je vooral wegvoeren door Guzman op een reis vol tegenstellingen. Met en zonder meningen, langs toekomstige gedenkplaatsen voor keukens en kijk door een raam in zijn leef- en hersenkamer. Guzman is geboren om op een podium te staan, dus dat wordt sowieso een topavond.

Laatste grote (?) klepper op de affiche in Dendermonde is William Boeva. Helaas is zijn ‘Megalomaan’ voorstelling al volledig uitverkocht, maar voor degene die een kaartje konden bemachtigen is er goed nieuws: het wordt echt lachen.

Meer info: www.livecomedy.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie