Workshop folkdance op 8 mei

reynout

Grembergen – Volksdansgroep Reynout organiseert op 8 mei zijn eerste workshop ‘Music & Folkdance’.

Tom Pauwels : “We nodigen graag iedereen uit om alleen, met partner of met vrienden op vrijdag 8 mei langs te komen in de Sint-Elooistraat 15 in Grembergen om deel te nemen aan onze eerste folkworkshop ‘Music & Folkdance’. Deze workshop richt zich naar alle leeftijden vanaf 15 jaar en op dansen staat geen maximum leeftijd!”

“De workshop start om 20.15 uur met een welkomdrankje bij een streepje folkmuziek van eigen bodem. Om 20.30uur willen we met z’n allen enkele hedendaagse volksdansen aanleren. Ervaring is niet vereist. Onze muzikanten van vandaag durven eveneens hopen op een extra versterking. Zij die een muziekinstrument beheersen ontvangen we met open armen. Om 21.30uur nemen we een pauze van een kwartiertje en daarna gaan we nog eens voluit tot 22.15 uur”, aldus Tom Pauwels van Reynout.

www.reynout.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord