’t Pÿl serveert opnieuw paardenworstjes

tpyl

Oudegem – Zaterdag 18 april organiseert ’t Pÿl voor de 4de maal haar paardenworstjesfestijn in de parochiezaal van Oudegem.

Voorzitter Dirk Maes: “Samen eten is leuk en tegelijk steunen mensen zo onze werking. We bereiden de worstjes volledig zelf volgens ons eigen overheerlijk recept. We zijn trouwens volop bezig aan de voorbereiding van Fiësta Aaghem op 10 en 11 juli. Op ons paardenworstjesfestijn van zaterdag kom je misschien al de eerste acts te weten voor de editie van deze zomer. Een extra reden dus om langs te komen!”

De paardenworstjes worden voor €15 à volonté geserveerd. Wie geen paardenworstjes lust, kan een vol-au-vent of een vegetarische burger bestellen. Voor de kindjes is er een aangepast menu.

Praktisch:
Datum: zaterdag 18 april ’15 vanaf 18u
Waar: Parochiezaal, Hofstraat Oudegem
Meer info: facebook.com/tpylvzw

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord