Veerle Malschaert voor eigen publiek

0

Dendermonde – De Dendermondse actrice en comédienne Veerle Malschaert moest op 5 maart wegens ziekte verstek laten gaan voor ‘EcoDiva’ in cultuurcentrum Belgica, maar geen nood … Ze heeft op 27 mei een nieuwe afspraak.

Veerle Malschaert is een gevestigde waarde in het comedy- en theaterlandschap. Na jaren ervaring als actrice in theater en voor televisie, als comédienne in cabaretgroepjes en twee avondvullende comedyshows is ze momenteel op tour met haar derde show ‘EcoDiva’.


De wereld draait door en dus stelt Veerle Malschaert in ‘EcoDiva’ een voorbeeld. Misschien niet het allerbeste voorbeeld, maar wel het leukste. Als slachtoffer van de consumptiemaatschappij recycleert Ecoveerle alles: van haar stofzuiger tot haar partner. In deze show redt Veerle vertellend, zingend, dansend, vallend, opstaand, grappend, grienend, grollend, gierend de wereld. Reserveren voor ‘EcoDiva’ op 27 mei in cultuurcentrum Belgica kan via www.ccbelgica.be.