Zoek

Vijf academieleerlingen in musical Zelfie

zelfie

zelfie
Dendermonde – Vijf leerlingen van de Stedelijke Academie Woord Muziek Dans (SAWMD) werden na audities geselecteerd om mee te werken aan de musical ‘Zelfie’ van het nieuwe muzikale initiatief Kinderen goedgekeurd! Op zondag 17 mei speelt ‘Zelfie’ in cultuurcentrum Belgica.

Het stuk, waarin ook liedjes van Kinderen voor Kinderen te horen zijn, wil een statement maken tegen het feit dat steeds meer kinderen ‘alleen en digitaal’ spelen en minder échte sociale contacten met mekaar onderhouden.

Als professioneel gezelschap voor en door kinderen wil Kinderen Goedgekeurd! vooral werken rond actuele en sociaal geïnspireerde thema’s en tegelijk kwaliteitsvolle culturele vrijetijdsbesteding aanbieden waar kinderen en hun familie samen van kunnen genieten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie